Dagens budskap 190810.

Var dig själv. Tiden är kommen för dig att vara den autentiska du.

Du är som mest kraftfull när du är du. Inte när du försöker passa in och ändra på dig för att vara älskad. När du försöker vara något annat än dig själv så tappar du medvetenheten om dina egna äkta känslor som är källan till den underbara människa som du är.

Svaret på din fråga är alltid “Var dig själv”. Prata, rör dig och klä dig så som du vill utan att bry dig om vad andra tycker och tänker. Enbart genom att vara dig själv ger du andra människor möjligheten att älska den riktiga du och det är precis det du längtar efter.

  • Lita på dina känslor.
  • Ett förhållande förändras till det bättre när du släpper muren du har runt dig.
  • Istället för att försöka vara som någon annan ska du bli medveten om din inre intuition.
  • Kom ihåg att du är älskad för den du är idag.
  • Lita och följ dina egna idéer.
  • Ge liv till ditt unika uttryck.

Den 15 augusti börjar en ny omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” som handlar om att vända blicken inåt och höja kärleken till sig själv. Vill du hänga på? Det vore så underbart! Låt mig kort berätta om varför du ska spendera 188 kronor på detta. Jo, för att vi kvinnor är superduktiga på att vara där för alla andra. Vi är knivskarpa på att hitta fel och brister med oss själva. Jag vill bjuda in dig till en plats där hela du får finnas. Alla dina känslor är välkomna. Du kan aldrig vara fel, för mycket, för blyg, för framåt, för lång, för kort, för flummig, för vetenskaplig. Du är magisk precis så som du är IDAG. Inte imorgon. IDAG. Se gärna videon där jag berättar mer om detta här. Jag tycker att jag förklarar min intention väldigt bra i den videon.

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *