Kroppsliga förändringar när man utvecklar sin intuition.

Vi har alla olika kanaler till vår intuition. Många tror inte på den för att den inte ser ut eller känns som man tror att det ska kännas. Alla bär på kraften att förlita sig på sin intuition. Alla. Den är inte till för bara de som är “andliga”. Den finns i oss alla.

När man börjar att ta sin intuition på allvar så kan man börja lägga märke till kroppsliga förändringar också. Kroppens behov förändras och man kan ibland känna sig som en gravid kvinna med begär som man aldrig tidigare har haft. Det sker i små steg och ibland lägger man inte ens märke till dem. Man börjar att ge kroppen mer av det den behöver. Drar ner på kaffet, köper hälsosam mat och gör saker som ger glädje och kärlek till sig själv.

Man månar om sig själv att må bra, bryter negativa mönster och prioriterar aktiviteter som stöttar sin egen utveckling. Den intuitiva kroppen har sin egen intelligens och är inte begränsad till våra fem sinnen. Detta innebär att vi alla besitter en sensorisk uppfattningsförmåga bortom kroppens gränser. Hur magiskt är inte det?

Intuitionen är inte någon mystisk gudasänd gåva. Den är något högst fysiskt, en del av din kropp. ~Barbara Myman

Känner du att tiden är rätt för att prioritera din intuition och låta den få ta mer plats i ditt liv? Den 31 januari kör jag igång min FB-kurs “Kreativ visualisering” som är full av meditationer, övningar för kreativitet och för att utveckla din intuition. Läs mer om det här.

Jag har skapat gruppen där allt kommer att hända i 61 dagar. Den hittar du HÄR. När du har swishat så ansöker du om att gå med och jag godkänner dig på direkten! Behöver du vänta tills lönen kommer? Hör av dig så löser vi det. 🙂 Som jag längtar! Det kommer att bli magiskt!

Sagt av kursdeltagare efteråt:

“Tack Christine  för en underbar kurs. Jag har antecknat allt och kommer påminna mig själv emellanåt. Jag tror verkligen på kreativ visualisering ????? “

 “Tack Christine för dessa lärorika dagar och all input du gett! Det går verkligen att styra om sig till en bättre väg med mer glädje och kärlek till sig själv ♥️ “

“Jag har verkligen upplevt en förbättring i flera delar av mitt liv de senaste dagarna. Känns som jag har haft riktigt ”flow”. Vad det än beror på så så tror jag i alla fall att det kommer sig av att jag verkligen gjort flera av dina övningar. Hoppas jag kommer kunna gå tillbaka i gruppen och göra flera nu när de 30 dagarna snart är slut? Kommer sakna dina inlägg. Tack! ?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *