Låt februari fyllas med Kreativ Visualisering tillsammans med mig.

Jag känner att det är tid att sakta ner. Vända blicken inåt och skapa mer av det som jag bär på. Låta tankarna skapa den verklighet som jag vill ha. Verkligen gräva där jag står för att hitta de värdefulla nycklarna som öppnar de dörrar jag behöver för att ta mig framåt på min väg.

Om du följer mig och gör som jag gör så kommer du att gå vilse, men om du följer ditt eget inre kommer du alltid att hitta rätt. ~Gammalt ordspråk

Vill du tillsammans med mig öppna nya dörrar att utforska?

Kreativ Visualisering handlar om att sammankoppla oss med vårt varande.
Fokusera på vad vi ska göra.
Fördjupa och utvidga vad vi redan har.

De flesta av oss försöker leva sitt liv baklänges. 
Man vill HA mer pengar för att kunna GÖRA mer av det man vill så att man kan VARA lyckligare. Istället behöver du VARA den du verkligen är för att sedan GÖRA det du behöver göra och till slut få och HA det du önskar.

Jag har tidigare kört denna kurs en gång och jag känner att den behöver utvecklas. Jag kommer att sakta ner på farten och öka innehållet. Vi har alla mycket annat som upptar vår tid men jag tycker att det är viktigt att varje dag lägga ner några minuter på att lära känna sig själv. Detta kommer inte att vara tidskrävande. Den är inte min intention. Jag vill att du ska ha möjlighet att göra den i din takt, på ditt sätt.

Vad innehåller kursen?

 • De fyra grundstegen för kreativ visualisering
 • 7 viktiga saker att komma ihåg med affirmationer
 • 9 meditationer
 • 16 övningar för kreativitet
 • 10 metoder att använda affirmationer
 • 30 reflekterande frågor
 • 30 affirmationer
 • 3 tekniker för att uppleva ren medvetenhet
 • 9 övningar för att utveckla din intuition
 • De 10 mentala lagarna

ÄR DU REDO? Hör jag ett “YES” från dig så kommentera med det i bloggen så jag vet att du vill hänga med på denna resan med mig.

Kostnad? 499 kronor.

När kör vi igång? 31 januari.

Hur länge vara den? 61 dagar.

Betalning? Swish till 0704-968914. Har du inte swish, kontakta mig så löser vi det.

Var händer allt? På Facebook. Man har även möjlighet att få allt på mejl om man inte vill dela med sig av sina tankar med andra människor. När du swishat ansöker du om att gå med i gruppen som du hittar här och jag lägger till dig direkt!

KRAM Christine

Gillar du det jag skriver? Dela gärna inlägget. Det gör mig så glad!

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du boka in en coachsession med mig till ett grymt bra pris? Igår hade jag en session med en underbar kvinna och vi tappade tid och rum. 30 minuter blev plötsligt 70 minuter. Superhärligt!

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

9 thoughts on “Låt februari fyllas med Kreativ Visualisering tillsammans med mig.

 1. Ja visst är det så. Man ska vända på det. Fundera på vad som skulle göra dig lycklig för att sedan ta de första stegen och sedan få in de pengar man vill ha. Lite det handlade min blogg om i dag 👍😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *