Du blir det du tänker.

Dina tankar skapar din verklighet.

Det är så värdefullt att varje dag stanna upp och reflektera.

De flesta människor definierar sig själv med den kropp som de vandrar runt i på denna jord. Begränsar sig. Skulle du lägga dig under ett mikroskop så skulle det visa ett energifält. Du vibrerar av energi.

Vad är energi?

Energi kan aldrig skapas eller förstöras. Den har alltid existerat. Energi kan endast byta skepnad. Den kommer alltid att finnas.

Alla människor på jorden är andliga varelser. Du är en andlig varelse. Du är ett energifält som medskapar världen i ett ännu större energifält. Du är energi och energi kan inte skapas eller förstöras. Bara ändra form. Det innebär att din essens har alltid funnits inom dig. I hela ditt liv.

Egentligen vet du redan detta. Kan du föreställa dig att inte finnas till? Låt den frågan verkligen sjunka in i ditt sinne.

Kan du föreställa dig att inte finnas till?

Du kan inte föreställa dig det för att det är inte möjligt. Energi kan inte förstöras, bara omvandlas. Du är evig energi.

KRAM Christine

Vill du lära dig mer om kreativ visualisering?

Den 31 januari börjar min FB-kurs som varar i 61 dagar (31 januari-31 mars). Där kommer jag att gå igenom övningar, tekniker och meditationer för att öppna upp och öka intuitionen och förmågan att visualisera. Jag har märkt att effekten blir kraftfullare när man befinner sig på en trygg plats att vara sig själv. Där allt får finnas och där vi lyfter varandra. Läs mer om upplägget i länken.

Vill du lära dig mer om kreativ visualisering?

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *