#Mindfulnessmars. Planera in en dag i medveten närvaro.

Vi lever i en värld där så många saker söker vår uppmärksamhet. Jobbet, familjen, fritiden, samhället. Ja, det är så mycket som pockar på vår uppmärksamhet. Så mycket vi ska styra upp och ha koll på. Suck.

För att må bra och kunna ge av oss själva till andra så behöver vi utöva medveten närvaro varje dag. Varje dag. Egentligen hela tiden men jag vet att det kan kännas ouppnåeligt och jag känner att det som verkligen blir av (hur litet det än kan kännas) är viktigare än att göra en storslagen plan som aldrig blir av.

Planera in en dag där du gör varje (eller väljer ut någon) handling till en rit. Visst låter det högtidligt och det är min avsikt. Ditt liv ska kännas högtidligt och ärofyllt.

När du höjer din kaffekopp till dina läppar så ska du vara medveten. När du lagar din middag så ska du lägga märke till dina händer som håller i stekspaden. När du kammar ditt hår ska du känna borsten mot ditt huvud.

Att planera in en dag som denna öppnar upp för att göra medveten närvaro till en naturlig del av din vardag. Ta små steg framåt. Varje steg räknas.

KRAM Christine

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du boka in en coachsession med mig? I mars öppnar jag upp för nya coachsessioner.

Vill du var med i nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist” Kommentera med “yes” i bloggen. Nästa omgång kommer att starta den 8 april och det kommer att bli magiskt som vanligt!

One thought on “#Mindfulnessmars. Planera in en dag i medveten närvaro.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *