Om du och jag skulle träffas och jag frågar dig vem du älskar, vem skulle du då svara?

Vems ansikte dyker upp i din inre syn? Din partner, dina barn eller kanske din hund? Vem är det som får ditt hjärta att svämma över av kärlek?

För att verkligen älska en annan människa på djupet behöver du först älska dig själv med allt vad det innebär. Även när du har misslyckats med ett viktigt mål eller när du har blivit uppsagd från ditt jobb.

När jag växte upp ville jag vara en söt tjej för söta tjejer blev omtyckta och fick mer uppmärksamhet. Det kändes som att de var mer betydelsefulla. Såklart stämmer inte det! Det vet jag idag men då levde jag med en annan sanning.

Hur mycket jag än försökte passa in i rollen jag tog på mig så kändes det aldrig rätt. Något skavde. Jag visste inte vad det var. En dag gick det upp för mig. Jag ska ju inte leva någon annans liv. Jag ska leva mitt eget. Jag gjorde ett medvetet val och började lära känna vem Christine egentligen var. Vad tyckte hon var viktigt? Vad kände hon passion över? Många frågor krävde många svar och det tog tid. Det var värt all denna tid och jag lyfte upp mitt mörker för att komma vidare. Jag är inte klar och det är kommer jag aldrig att bli. Det finns alltid plats för utveckling och nya lager att skala av.

Gör plats för mer kärlek till dig själv. Du är den absolut viktigaste människan i ditt liv. Nästa gång någon frågar dig vem du älskar, lägg märke till leendet som sprider sig i ditt ansikte. När du älskar dig själv först och främst är du det bästa du som du kan vara. Förknippa dig själv med KÄRLEK.

Vill du vara med i min tacksamhetsövning “23 dagar av tacksamhet med en TWIST”? Den drar igång ännu en gång den 8 april. Donation 123 kronor till 0704-96 89 14. Tack <3

Sagt om 23 dagar av tacksamhet från tidigare deltagare.

“Vad snabbt dessa 23 dagar gick. Jag är så tacksam för att jag hittade hit och för allt detta gett mig. Att inse att du alltid har ett val att tänka positivt istället för att låta det negativa ta plats. Jag är så mkt mer tacksam över mig själv nu än tidigare. Jag är bra som jag är här och nu och jag behöver inte bevisa det för någon för att känna tacksamheten inom mig själv räcker gott o väl! Tack igen Christine”  – Anu 

“Jaa,, wow vicken härlig resa!!!
Vicken härlig energi och det är så svårt att klä i ord,,, när jag delat och läst andras delningar och den växtkraft som skett inuti,,,
Jag har fått så mycke kärlek i hjärtat♥️
Att hitta ett sätt där man kan fylla sej själv med kärlek som man kan dela med sej.
När man rusar runt å försöker vara tillags och hjälpa andra få sina behov tillfredsställda blir man ju bara trött och ledsen ,,, tagen för givet och många gånger utnyttjad.
Jag kan ta plats,,, Jag kan säja ifrån,,,, Jag kan även va ett stöd,,,, och jag är så glad ♥️
JätteTack Christine Lehtinen och JätteTack alla för allt utbyte♥️
Kramar till er alla”♥️- Cathrine

“Idag är jag så tacksam för att jag valde att gå med i den här gruppen! Tack Christine Lehtinen och alla andra i den här gruppen Jag har fått så mycket stöttning och omtanke
Har verkligen lärt mig mycket om mig själv och utmanat mig själv att ta plats, något som jag sällan gör men något som jag vågat göra både här och det har spillt över en del IRL i mitt vanliga liv. Jag har skrivit i denna grupp nästan varje dag ( skulle nog inte hänt för 23 dar sen) Jag har även läst och fått ta del av flera andras tacksamheter och blivit så glad och fått sån energi
Denna övning har fått mig att inse att trots jobbiga dagar finns det mycket i mitt liv att vara tacksam för. Jag känner mig värdefull och stolt över mig själv. Klappar mig själv på axeln och kommer att fortsätta med den här övningen i minst 23 dagar till
All kärlek till er”- Therese 

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *