Därför är det så viktigt att vårda de inre rösterna inombords.

Jag har precis filmat den sista videon till “23 dagar av tacksamhet med en twist” och jag talar just om att vårda sin inre trädgård. Det är så viktigt att låta sig själv få den tid att växa i den takten som känns bra. Inte skynda på saker som behöver tid för att få den rätta näring och omsorgen.

Vi behöver bli lika bra på att vårda vår inre trädgård som vi är med att ge näring och vatten till våra växter och grönsaker. Studier har gjorts med en speciell fototeknik och den visar att växter reagerar olika beroende på hur de tilltalas. När de möts på ett lugnt sätt så ökar och förstärks växtens energifält och växten lutar till och med mot sin talare (vattnare). Möts den istället av hot så dras energifältet samman och den drar sig bort från den hotade faran. Därför är det viktigt att ha en kärleksfull ton till dig själv för att du ska få den näring som du behöver.

Jag känner alltid det lite vemodigt att “23 dagar av tacksamhet med en twist” är slut för jag får så mycket härlig energi av den. Alla dessa vackra kvinnor som höjer kärleken till sig själv och många av dem väljer att göra om denna tacksamhetsövningen. Nästa omgång är i sommar men dag är ännu inte satt. Häng gärna på!

Hur många tagningar det blir på en video?

Det kan vara allt från 3 till 15… 😀 Denna gången blev det 3…. Hihi

Nu vänder jag min energi till nästa kurs som ska skapas och den handlar om att återfå kontakt med sin intuition. Jag längtar tills den drar igång! Jag kommer att samskapa den medan den pågår och den första modulen är nästan klar. Den handlar om att förbereda sig på olika sätt. Jag delar med mig av ett smakprov.

  • Fyra sätt att se på intuition, fyra övningar om de 4 olika sätten.
  • Ordets kraft
  • Vad du behöver göra listan – övning
  • Vad vi ser är vad vi ger näring
  • Skapa en symbol för din framtid
  • Hur intuitionen visar sig

Låter detta intressant?

Den pågår i 12 veckor och jag kommer att på ett lekfullt sätt väcka liv i din intuition så att du kan leva med den på ett naturligt sätt i din vardag.

 Jag kommer att slå hål på myter som  du säkert har och anledningar till att man är rädd för att väcka den till liv. Du kommer att få lära dig kraften av direkt skrift. Den är magisk! Mitt största bekymmer just nu är att begränsa mig. Det finns så mycket jag vill dela med mig av…. Jag har tillit till att det blir som det ska.

Det jag kan säga är att denna kursen kommer att innehålla 6 moduler (säkert sju). Vi kommer att hålla på i 12 veckor(minst). Det behöver ta sin tid för att ta in all ny kunskap och göra den en naturlig del i vardagen. Kostnaden kommer att vara 369 kronor (123 kr/månadx3). Jag sätter alltid det priset när jag gör nåt nytt. Bli inte förvånad om jag kommer på mer! Det kom till mig i meditation. Då är det såhär det ska vara. Tillit. Intuition.

Är du fortfarande intresserad? Swisha 369 kronor till 0704-96 89 14 och ansök om att gå med i gruppen som du hittar här. Vi kör igång den 7 maj. Vill du veta varför just det datumet? Det kan du läsa om här.

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *