“Återfå kontakt med din intuition” börjar om en vecka. Häng med!

Igår läste jag en gammal bloggpost som jag gjort för typ 4 år sen. Där beskrev jag 7 olika sätt som förklarar att man är i kontakt med sin intuition. Ett tecken är när det tekniska börjar strula…..⌚️???☎️??

Idag upptäcker jag att den sista videon i “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” inte publicerades igår även om allt så korrekt ut. Intressant reflektion när jag nu ska skapa en ny kurs som heter “Återfå kontakt med din intuition” som börjar om en vecka. 7 dagar. ?‍♀️?‍♀️?????

15 härliga kvinnor har redan valt att delta på denna resan inåt för att väcka intuitionen till liv och göra den till en naturlig del av vardagen. Den kommer inte vara tidskrävande eller komplicerad. Nej, istället vill jag leka fram den och det kommer jag att göra med hjälp av övningar, videos, meditationer och annat smått och gott som jag ännu inte kommit på.

Den kommer att vara äkta och autentisk och det innebär också att jag prioriterar budskapet framför att det ska vara perfekt. Det tycker jag är mycket viktigare. För en stund sen delade jag den första videon där jag berättade lite om hur det kommer att gå till och att deltagarna ska gå ut och hitta en fin anteckningsbok inför kursstarten. Den var inte perfekt, långt ifrån men jag pratar spontant och öppet. När jag sen skulle dela den i gruppen så krånglar tekniken (igen) men jag lyckas att få ut den kl.13.13 (på håret!). För mig är det viktigt att alla mina inlägg görs en speciell tidpunkt för då tittar deltagarna på sin klocka (telefon) vid denna särskilda tidpunkt (om de har satt på avisering dvs).

Låter det intressant?

Den pågår i 12 veckor och jag kommer att på ett lekfullt sätt väcka liv i din intuition så att du kan leva med den på ett naturligt sätt i din vardag.

 Jag kommer att slå hål på myter som  du säkert har och anledningar till att man är rädd för att väcka den till liv. Du kommer att få lära dig kraften av direkt skrift. Den är magisk! Mitt största bekymmer just nu är att begränsa mig. Det finns så mycket jag vill dela med mig av…. Jag har tillit till att det blir som det ska.

Det jag kan säga är att denna kursen kommer att innehålla 6 moduler/tema (säkert sju). Vi kommer att hålla på i 12 veckor. Det behöver ta sin tid för att ta in all ny kunskap och göra den en naturlig del i vardagen. Kostnaden kommer att vara 369 kronor (123 kr/månadx3). Jag sätter alltid det priset när jag gör nåt nytt. Bli inte förvånad om jag kommer på mer! Det kom till mig i meditation. Då är det såhär det ska vara. Tillit. Intuition.

Är du fortfarande intresserad? Swisha 369 kronor till 0704-96 89 14 och ansök om att gå med i gruppen som du hittar här. Vi kör igång den 7 maj. Vill du veta varför just det datumet? Det kan du läsa om här.

KRAM Christine

5 thoughts on ““Återfå kontakt med din intuition” börjar om en vecka. Häng med!

  1. Hej, Christine!

    Jag läste precis att du lagt ut en video om att kursdeltagarna skulle gå ut å fixa en fin anteckningsbok inför kursstart. Gjorde du detta i gruppen “Återfå kontakt med din intuition”? Jag har inte tillgång till den gruppen än. Har betalat 369:- Kan man komma in på gruppen ännu? Eller har jag missat något? Men ska bli kul att köpa en fin anteckningsbok! Älskar anteckningsböcker/dagböcker. Älskar att skriva ?

    Kram Pia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *