Dagens budskap 200502.

Det bor en kunskap som du behöver lyssna in. Låt budskapet sjunka in i dig.

Lyssna. Vänd inte bort och tro att det är trams.

Det är en kunskap som vill nå dig. En kunskap som vill rota sig i dig.

Var öppen för nya möjligheter. Det finns många olika perspektiv.

Var inte så trångsynt. Det är egentligen inte den du är.

Stanna upp för en stund och reflektera var ditt tunnelseende kommer ifrån.

Se inte på det som något negativt. Var öppen för de svar som kommer.

Alla är trångsynta på sitt eget sätt. Det är ett sätt att sortera in sina tankar.

Andas. Var öppen för tankar som kommer. Andas. Värdera inte dem.

Kom ihåg att alla möjligheter är öppna för dig.

Du behöver vara öppen för att lägga märke till dem.

Lyssna och gå din egen väg.

KRAM Christine

Vill du återfå kontakt med din intuition?

Det är en kurs som pågår i 12 veckor och jag kommer att på ett lekfullt sätt väcka liv i din intuition så att du kan leva med den på ett naturligt sätt i din vardag.

 Jag kommer att slå hål på myter som  du säkert har och anledningar till att man är rädd för att väcka den till liv. Du kommer att få lära dig kraften av direkt skrift. Den är magisk! Mitt största bekymmer just nu är att begränsa mig. Det finns så mycket jag vill dela med mig av…. Jag har tillit till att det blir som det ska.

Det jag kan säga är att denna kursen kommer att innehålla 6 moduler/tema (säkert sju). Vi kommer att hålla på i 12 veckor. Det behöver ta sin tid för att ta in all ny kunskap och göra den en naturlig del i vardagen. Kostnaden kommer att vara 369 kronor (123 kr/månadx3). Jag sätter alltid det priset när jag gör nåt nytt. Bli inte förvånad om jag kommer på mer! Det kom till mig i meditation. Då är det såhär det ska vara. Tillit. Intuition.

Är du fortfarande intresserad? Swisha 369 kronor till 0704-96 89 14 och ansök om att gå med i gruppen som du hittar här. Vi kör igång den 7 maj. Vill du veta varför just det datumet? Det kan du läsa om här.

en KRAM till från mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *