Därför blev jag kallad ängel igår.

Det började med en kärleksfull påminnelse till de som visat intresse för min kurs som börjar på torsdag men som ännu inte gått till action. Jag vet själv hur jag är… 🙂 tänker att “jag tar det sen” och sen glömmer jag för det är så mycket annat som tar min uppmärksamhet.

Då var det en kvinna som skrev tillbaka att hon inte kunde undvara pengarna för hon visste inte hur de kommande veckorna skulle se ut. Mitt svar tillbaka var att bristen på pengar ska aldrig stå i vägen för att utvecklas. Så jag bjöd in henne till gruppen. Då svarade hon med att jag var en ängel. Det värmde fint i hjärtat och samtidigt kände jag att det är väl en självklarhet att inkludera alla, inte bara de som har råd. Jag är säker på att detta är precis vad hon behöver just nu.

Jag har själv velat gå kurser men pengarna har inte räckt till. Det har funnits så mycket annat som har fått prioriteras innan mig själv. Vi kvinnor är faktiskt ganska dåliga på att värdesätta vår egen utveckling och självkärlek före alla andras. Men tänk vad vi kan ge till andra när vi känner oss fantastiska och härliga! Och då menar jag även de dagar som är mörka och man har svårt för att se något positivt över huvud taget. Särskilt då.

Känner du dig blockerad och vill leka fram din intuition tillsammans med mig?

Känner du dig nedtryckt och saknar tillit till dig själv?

Längtar du efter ett sammanhang där vi lyfter varandra och hyllar våra framsteg?

Då ska du sluta tänka nu och inte låta hjärnan få dig att tvivla på att detta känns rätt. Kommentera med det första ordet som du tänker på. Gärna här i bloggen. Det är så lätt att jag missar i sociala medier…. När du har kommenterat så kan du läsa mer om hur detta kommer att gå till här. När du gjort detta så reflektera gärna över varför det var just detta ordet som uppenbarade sig i ditt huvud.

Stor kram Christine

5 thoughts on “Därför blev jag kallad ängel igår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *