Jag tillåter mig att leva ett okomplicerat liv.

Det är inte egoistiskt att säga ja till sig själv och sina egna behov. Det är superviktigt. Tänk, den tiden vi har här på jorden ska väl fyllas av det som vi vill ha mer av? Inte det som alla andra vill eller förväntar sig. Nej, säg ja till enkelheten och låt den ta mer plats i ditt liv också.

Vi kvinnor (och även män för den delen) är inte särskilt bra på att säga nej fast hela kroppen skriker det inombords. Istället gör vi det, ställer upp fast kroppen är så trött.

Idag spelar min man golf nästan hela dagen och jag tillbringar min med att blogga, skriva kärleksfullt nyhetsbrev och måla. Vi hänger mycket tillsammans och det är så viktigt att göra plats för de sakerna som man njuter av på skilda håll också. Ibland får Jocke frågan om han verkligen får spela så mycket golf för mig. Varför skulle han inte? Han ger mig så mycket i alla områden i vårt liv tillsammans och jag ser det som en självklarhet att vi ska göra det som ger oss glädje. När vi prioriterar och älskar oss själva så har vi också så mycket kärlek att ge till varandra.

Hur ofta känner du dig bombaderad av åtaganden som du egentligen inte vill göra, och undrar för dig själv “Varför sa jag ja till det här? Jag visste ju att jag inte ville göra det.” Den största anledningen är att vi inte respekterar våra egna gränser. Vi är inte medvetna om dem förrän det är för sent. Så, jag vill bjuda in dig till att bli medveten om dina egna begränsningar, lyssna på din magkänsla(intuitionen) och agera utifrån den. Den leder dig alltid rätt.

Ett sätt är att säga Nej till komplikationer och Ja till enkelhet i ditt liv. Komplikationerna tröttar ut dig och gör dig matt medans enkelheten ger dig tillbaka din energi och koncentration.

Gör en lista på hur du kan förenkla ditt liv. Vilka åtagande har du tagit på dig som du kan släppa taget om? En del saker som vi gör och har svårt att avsluta för att vi tror att personen ska bli så besviken på en, inte blir det när vi väl säger det högt. Vi bygger upp en förväntan som vi tror att andra människor har som inte stämmer.

Blunda en stund och föreställ dig att du lever ett enklare liv. Ta några djupa andetag. Rensa bort onödiga åtaganden från ditt liv. Tänk på sånt som du vill ha mer av i ditt liv. Känn hur du njuter av det. Du förtjänar ett enkelt och underbart liv.

Längtar du efter att prioritera kärleken till dig själv lite bättre? Då är “23 dagar av tacksamhet med en twist” för dig. Jag lovar! 23 dagar med små enkla förändringar i vardagen för att leva ett liv med mer kärlek till dig själv. Den börjar på tisdag den 9 juni. Dagen då min äldsta grabb fyller 21 år. Den kostar 123 kronor och det är för att blåsa in lite energi och att den ska få ett värde för dig. Swisha till 0704-96 89 14 och ansök om att gå med i gruppen >>HÄR Vi är redan 35 kvinnor som längtar efter mer kärlek till oss själva och att den ska börja 😉

Stor kram från mig och ha en fortsatt härlig söndag!

4 thoughts on “Jag tillåter mig att leva ett okomplicerat liv.

 1. Vet inte vad som hände..skrev en kommentar men den försvann, gör ett nytt försök?
  Vill bara tacka för allt du så generöst delar med dig av? Du är fantastisk??? Önskar dig en fortsatt härlig söndag???

  1. Tack så hjärtligt??? Det betyder så mycket att läsa? stor kram till dig?
   Du är också fantastisk?
   Du vet vad det innebär när tekniken strular??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *