De problem vi möter behöver läkas från insidan.

När jag möter motgångar, problem eller andra yttre omständigheter så är det något i mig som behöver läka. Det är något jag behöver lära mig.

Bara för att jag är en person som tänker positivt och ser möjligheter i allt så innebär inte det att jag inte möts av djupa motgångar. Det finns perioder i mitt liv där jag bara vill dra täcket över huvudet och stänga ute allt. Gråta. Ligga i fosterställning. Det finns dagar när jag inte tycker om min spegelbild.

Vi har alla såna dagar. Det finns inte en enda människa som mår tipp topp varje dag. Det innebär inte heller att de “bra” dagarna är bättre än de “sämre”. Det är en bild vi har byggt upp om vad som är bra eller dåliga dagar.

Det finns något magiskt med varje motgång du gått igenom.

Det finns något sorgligt med alla medgångar du gått igenom.

Omfamna ALLA dina känslor. De bär på ett budskap till dig.

Kram Christine

Gillar du det jag skriver? Kommentera och berätta för mig. Dela gärna bloggen på sociala medier.

Vill du anlita mig som intuitiv kreativitetscoach? Tveka inte! Jag kan hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt unika uttryck och kliva in i din kraft. Kommentera i bloggen eller mejla på levandefruost@gmail.com. Det första samtalet är alltid gratis. Kom ihåg det.

Kliv in i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” för att ta del av tre gratisdagar av “Kreativ visualisering” och tre dagar av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” som börjar redan på torsdag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *