Vad behöver du släppa taget om?

Du vet att det gör ont att ha en glasskärva i foten och du skulle inte få för dig att låta den sitta kvar. Du vet att för att huden ska läka så behöver du ta bort orsaken till såret. När såret är rengjort kan det läka. Den lilla stunden när du drar ut glasskärvan och känner smärtan står vi ut med för vi vet att läkning kommer att ske.

Om du väljer att hålla fast vid smärta, dåligt samvete och ilska så ger du det näring. Ju mer näring desto större och kraftfullare kan det bli. De sakerna har makt över dig så länge du själv väljer att hålla det kvar. Kroppen kan inte läka förrän du väljer att släppa den fri. Släpp dem! Låter det svårt och jobbigt så börja med något litet.

Börja med att låta känslorna få ta plats och utforska var de kommer ifrån. Det är inga dåliga känslor. De bär också på ett budskap precis som alla de andra.

Dina känslor är din attraktionspunkt. När du blir medveten om dina känslor och låter dem få uttrycka sig, då kan du också bli medveten om vilken vibration du sänder ut.

Vad behöver du släppa taget om?

Jag släpper taget om mina begränsande tankar om vilka framgångar jag kan uppnå. De är möjliga även om mina tankar smittas av andras idéer om hur drömmar ska uppnås. Jag följer min egen ostampade stig.

______________________________________________________________

Gillar du det jag skriver? Kommentera och berätta för mig. Dela gärna bloggen på sociala medier.

Vill du anlita mig som intuitiv kreativitetscoach? Jag kan hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt unika uttryck och kliva in i din kraft. Kommentera i bloggen eller mejla på levandefruost@gmail.com. Det första samtalet är alltid gratis. Kom ihåg det.

Kliv in i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” för att ta del av tre gratisdagar av “Kreativ visualisering” och tre dagar av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” som börjar redan på torsdag. Den är magisk och perfekt för dig som vill ta tillbaka kärleken till dig själv på en trygg och kärleksfull plats. En plats där allt får finnas. Tillsammans skapar vi ringar på vattnet. Min intention är fred på jorden. Den är stor kan tyckas men det är min dröm och jag vet att det är möjligt. När vi älskar oss själva så har vi ingen anledning att trycka ner en annan människa.

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *